Teatterintutkimuksen pohjoismaisen järjestön ANTS:n (The Association for Nordic Theatre Scholars) konferenssi Transnational Influences: Theatrical Interactivity in the Nordic/Baltic Region and Beyond järjestetään 21.–23.3.2019 Helsingin yliopistolla. Konferenssin organisoijatahoja ovat TeaTS ja Helsingin ja Tarton yliopistojen yhteinen tutkimusprojekti “Theatre and cultural relationships between Finland and Estonia”, jonka rahoitus tulee Koneen Säätiöltä.

Keynote-puhujana on Berenika Szymanski-Düll (Ludwig Maximilan yliopisto, München) aiheenaan ”On the move: Migration and Transnational Theatre Histories”. Ohjelmaan voitte perehtyä osoitteessa:

https://www.helsinki.fi/en/conferences/transnational-influences/programme

TeaTS:n jäsenet ovat tervetulleita seuraamaan konferenssiesitelmiä sekä osallistumaan konferenssi-illalliselle pe 22.3. klo 19 hintaan 45 euroa. Konferenssiin on tulossa kolmisenkymmentä osanottajaa Pohjoismaista ja Baltiasta, ja nyt on mainio tilaisuus tavata kollegoita. Konferenssin yhteydessä pidetään järjestön kokouksia.

Tutustu ohjelmaan osoitteessa: https://www.helsinki.fi/en/conferences/transnational-influences

Perjantain konferenssi-illallinen järjestetään ravintola Block by Dylanissa Etelärannassa. Illalliselle tulee ilmoittautua etukäteen konferenssin rekisteröintilomakkeella. HUOM. TeaTS:n jäsenet, jotka eivät pidä esitelmää vaan tulevat vain illalliselle, voivat valita ”participation”-kohdassa vaihtoehdon ”students”. Tällöin ilmoittautuessa maksaa vain 45€ illalliskortin hinnan, mutta lounaat ja kahvit konferenssin aikana eivät sisälly hintaan. Mikäli haluatte osallistua myös konferenssin tarjoamiin lounaisiin kaikkien kolmen päivän aikana, voitte ilmoittautuessa valita ”full participant” -vaihtoehdon.

Ilmoittautumislomake löytyy osoitteesta: https://www.lyyti.fi/reg/Transnational_Influences_8489